akan akan akan bi burun.. yarisi didiklenmis bi cikolatali muffin -sansliyim ki hala tat alabiliyorum:)- ,kabuk baglamasin diye kagit mendillerin ardindan surulmek uzere kullanilmaktan yorgun bi bapanthene merhem -tam babanne isi - ,soguk alginligi ilaci ve yarim kesilmis bi limon -posetiyle kalkmis gelmis evin mutfagindan taaa bangladesteki otelin 208 nolu odasina:) ,,yine de kahve ve 24 saatligine de olsa kendime donusturuverdigim otel odasinin hali bundan ibaret:))

butun millet yazar olmus memlekette derken dunyanin baska memleketlerinden de ingilizce hatta japonca bloglara daliverdim demin tabii japonca bloglar icin okumayi bilmeyen ama kitabin resimlerine bakan bi cocuktan farksizdim..

herkes colugunu cocugunu yedigini ictigini gittigini gordugunu yaziyor da yaziyordu..
ben de uyuz uyuz bi yorumla ve gayet klise bi cumleyle 'olumune meydan okuyan insanoglunun hali bence bu yazma isi' dedim ama super bi tezat olusturarak bi de guzelce gaza gelip kendim de oturup yazmaya basladim..

blogum dogdu dogmasina da ben ise giden bi annenin hicbiseye yetisemeyip herseyi suclamasiyla -zaman zaman zaman-ona gereken hevesi ve ilgiyi gostermedim aslinda hemen hergun kiziom kendime yazsanaaaa yazsanaaaa diye diye..
kizdigim sey ennn sevdigim seyi bile boole egreti ucundan azicik kivaminda yapio olmak..
hayatta ennn zevk aldigim isi de oole yaparsam vayyyy halimeeee:))

diyip hemen gecen gunleri telafi niyetli bikac foto -ki bu,becerebilirsem kategorisinde benim icin:)- yapistiriorum buraya biyerlere..
merakla sayfada nasil gozukecek telasindayim..tammm bir amator ruh:))

iste bunu seviyorum-coca cola reklami yoo mc donalds miydi:))